Tijdmeters

Als geen ander weet Juweelco hoe we moeten omgaan met kapotte tijdmeters. Wij bezitten de kennis en ervaring om uw defecte stopwatches te repareren. Het uurwerk wordt vakkundig gedemonteerd, op kapotte en versleten onderdelen gecontroleerd, onderdelen gereinigd, gereviseerd, op kapotte en versleten onderdelen gecontroleerd, fijn afgesteld en gecontroleerd. Ook optisch kan uw tijdmeter weer hersteld worden door het te polijsten, glas vervangen en de wijzerplaat te restaureren.

Gecompliceerde mechanische stopwatches zijn instrumenten om nauwkeurig de verstreken tijd te registreren vanaf het moment dat het uurwerk werd gestart. Het kan ook weer worden gestopt om exact de verstreken tijd af te lezen. De eerste stopwatch wordt vervaardigd in 1869 door Tag Heuer. Deze meten tot 1/5de seconde nauwkeurig. Later in 1916 vervaardigde Tag Heuer de bekende micrograph met een nauwkeurigheid van 1/100ste seconde. Mechanische stopwatches worden geproduceerd tot begin 1970 en verloor zijn populariteit van de nieuwe digitale stopwatch met een meetinterval van 1/1000ste seconde. Tegenwoordig worden computers gebruikt.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief