Zakhorloges

Onze gediplomeerde horlogemakers worden jaarlijks bijgeschoold, tijdens introductie nieuwe uurwerken om ons hoogwaardige vakkennis te kunnen waarborgen. Onze atelier krijgt veel zakhorloges aangeboden ter reparatie die in de loop der tijd door gebrek aan liefde onder in de la terecht waren gekomen en daar nutteloos lagen te rusten. Vaak belanden deze zakhorloges op internet en gekocht door liefhebbers die bij ons met de vraag hun nieuwe aanwinst uit de winterslaap te wekken. Een uurwerk is een fijn mechanisch instrument wat periodiek onderhoud behoeft.

Aan het begin van de 20e eeuw begon de populariteit van de zakhorloge af te nemen door de komst van de polshorloge. Vandaag de dag zijn er maar een paar merken beschikbaar voor mechanische zakhorloges van kwaliteit waarvan sommige modellen op antieke zakhorloges gestyleerd zijn. Voor liefhebbers voor iets aparts is een zakhorloge een geschikt cadeau.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief