.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

L'Epée 1839

Auguste L’Epée richtte zijn eigen klokkenfabriek op in 1839 en werd wereldwijd bekend voor ontwikkelen van vooruitstrevende uurwerken en het produceren van formidabele tafelklokken, die werden onderscheiden met vele gouden awards op verscheidende internationale beursen. De firma’s expertise heeft  gezorgd dat deze firma over de jaren bij het ontwerpen en ontwikkelen van klokken met gewilde complicaties gretig aftrek heeft bij connaisseurs.

In 1976 werd L’Epée 1839 geselecteerd om de gehele concorde vliet te voorzien van tijdwaarneming instrumentaria. Deze supersonische vliegtuigen werden ingezet voor de snelste transatlantische vluchten voor de rich and famous. L’Epée 1839 blijft de grenzen verzetten van de uurwerktechnische mogelijkheden en daardoor kiezen pausen, presidenten, koningshuizen en celebraties voor L’Epée 1839 klokken voor zijn legendarische reputatie van hoge precisie waarvan alle onderdelen met de hand zijn gemaakt.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief