Matthew Norman

De Zwitserse klokkenfabriek Matthew Norman was oorspronkelijk gestart in 1851 en is gespecialiseerd in handgemaakte mechanische klokken met hoogstaand technische functies. Matthew Norman lanceerde een nieuwe lijn producten met een moderne vormgeving, dat zich uit als objecten van technische kunst. Deze modellen maken gebruik van edele materialen zoals massieve speciale metalen, specifieke houtsoorten, fijne lederen en geslepen glas, die de klok uitstraling en statuur geeft.

Na de 2000 handelingen die nodig zijn om de ruim 300 onderdelen te assembleren tot een klok, ieder product is voorzien van een genummerd kwaliteitscertificaat. Het bedrijf registreert het individuele nummer van het uurwerk, de naam van de horlogemaker, de productiedatum en verdere informatie. Alle onderdelen van deze mechanische klokken zijn met de hand gemaakt door ervaren horlogemakers. Deze firma combineert historische en moderne elementen van hoogstaand uurwerktechniek. Matthew Norman biedt u uitmuntende klokken volgens een oude traditie van ruim 150 jaar.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief