ReparatiesJuweelco extra service 5 jaar garantie

Pas als uw geliefde klok niet meer loopt, is het ineens stil in huis en mist u het getik en het slaan van het uurwerk. Laat uw klok vooral door een specialist herstellen en vermijd een hobbyist, waardoor meestal slecht werk of zelfs schade ontstaat.

Voortdurend blijven onze klokkenmakers op de hoogte van de laatste uurwerk technische ontwikkelingen en volgen zij cursussen.

Wij verzorgen veel reparaties en restauraties vanuit geheel Nederland van particulieren, juweliers, overheid en musea. Er zijn diversen oorzaken te bedenken waarom een uurwerk niet meer loopt en het is onze taak uw klok te herstellen en weer goed werkend te krijgen. Met grote expertise werken wij aan alle typen moderne en antieke klokken. Wij zijn zeer toegewijd aan ons vak en graag gaan wij een uitdaging aan.

Als er geen onderdelen meer leverbaar zijn kunnen wij vakkundig deze onderdelen vervaardigen wat een specialiteit van ons is.

Is uw klok kapot en wilt u het bij ons laten repareren? Kom dan naar onze winkel voor een prijsopgave.

Wij krijgen vanuit het gehele land moderne en antieke klokken ter reparatie waar wij graag aan werken. Bij een full service krijgt u 5 jaar garantie.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief