Swiza

Opgericht in 1904, Swiza is de grootste fabrikant van Zwitsers tafel en alarmklokken. Swiza produceert high-end Swiss made timepieces onder de Swiza brand en ook onder private label voor diverse prestigieuze internationale merken. Vanaf 1979, begon Swiza met het aanbieden van timepieces met quartz uurwerken. Door creativiteit en innovatie fabriceert deze firma zijn eigen Swiss made uurwerken met of zonder alarm.

Swiza heeft zich altijd gefocust op high-end tafelklokken met of zonder alarmfunctie. Tegenwoordig produceren zij klokken, toegewijd om aan te sluiten in uw kantoor, woonkamer, slaapkamer of iedere andere kamer. Voor een prestigieuze cadeau of om iemand te vergezellen tijdens een reis, de Swiza collectie zal voldoening geven aan iemand die zich wil onderscheiden met een exceptioneel timepiece.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief