Recensies

Marcela Belgra - Process operator Schiphol

Bij Juweelco ben ik altijd uitgebreid te woord gestaan met lekkere koffie erbij. 

Gerrit van der Valk - Hotel ondernemer

Juweelco werkt uiterst professioneel en correct met zeer veel keus horloges en sieraden en een eigen atelier voor reparaties, zeker een aanrader. 

Carl zu Wied - Fürst zu Wied

The set of diamond jewelry I purchased throughout the years is beautifully styled and has become a heirloom. I certainly have recommended your company to friends and relatives. 

Karla Langerak Aranco -

Iedereen is zeer tevreden met de aankopen die ik heb gedaan bij Juweelco. De winkel is mooi, keus is overweldigend en de personeelsleden zijn vriendelijk en hun vakkennis is erg goed. Door de jaren heen heb ik een fijne relatie opgebouwd met het personeel en zou nooit een andere zaak kiezen.

Trees de Vries - Juridisch adviseur

Wanneer ik op zoek ben naar mooie sieraden of horloges ga ik steevast naar Juweelco gezien de keus en de dames die mij helpen zijn aardig.

Bernard Felix - General Manager Hotel Des Indes

Altijd een warm onthaal, personeel is deskundig, collectie is enorm en het is altijd druk in de winkel. Een aanrader voor iedereen.

Richard Dailey - Major of Chicago

The experience I have had a few times with Juweelco is by far better than other jewelers where I have also purchased watches in the past.

Pim Fortuyn - Bijzonder Hoogleraar Erasmus Universiteit

Het is altijd aangenaam winkelen bij Juweelco, want de keus is spectaculair. Ik ben hier glansrijk geslaagd  met een gedisyingeerd horloge en diversen manchetknopen. Het personeel is vakbekwaam, zeer vriendelijk en altijd in voor een grapje. Chapeau!

Henk Breeveld - Burgemeester Drunen

Sieraden werden geheel naar mijn wens vervaardigd. Vragen worden altijd uitstekend opgepakt en afgehandeld. Er heeft zich geen een moment voorgedaan dat ik mij niet op mijn gemak voelde.

Henk verweij - Manager inkoop Unox

Nog nooit zoveel keus gezien. Juweelco is van voor tot achter vol met poducten en ze hebben nog veel meer op voorraad. Ik slaag hier altijd. 

Frans Schneider - Firmant Turien & Co Assuradeuren

Sieraden en horloge waar we zeer blij mee zijn en de service is uitstekend.

Lucas Hazenberg - Hoofd Technische Dienst Melkunie

Laatst een tip gekregen om bij Juweelco langs te gaan en ik was gelijk geslaagd. Pas weer langs gegaan voor diversen kerst cadeau's voor mijn familie en wederom goed geholpen.

Frank van de Geij - Hoofd Verkoop Buitendienst Conimex

Juweelco heeft een deel van de collectie in heel veel vitrines waar je lekker rustig kan rond lopen om iets naar je zin te vinden en het personeel staat altijd voor je klaar.

Miguel Angel Vecino - First Secretary Embassy of Spain

This reputable jeweler carries a fantastic range of recommended watch brands and they know more about watches than most watch specialists.

Clement Maynard - Minister of tourism The Bahamas

Our experience with Juweelco has been positive throughout the years.

Fons Rademakers - Filmregisseur

Horloges en sieraden zijn geweldig en vallen altijd goed in de smaak bij mijn familie. Personeel is vakkundig, vriendelijk en ik kom altijd graag bij Juweelco.

S E Dr Gonzaga de Sevilla - President United Nations

The professional and friendly personel of Juweelco advised me well with the purchase of an electrifying diamond pendant, I just had to go back to buy the matching ring, earrings and bracelet. 

Frans de Jong - CDA senator

Wisselende collectie voor een goede prijs.

Coen Stork - Ambassadeur

Goeie winkel voor veel keus, veel informatie en eerlijk advies. Daarom ben ik hier vaak geslaagd.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief