Recensies

Edward Groen - Directeur Astma Fonds

De winkel is groot, overzichtelijk en heeft onvoorstelbaar veel keus. De sieraden die ik bij jullie heb gekocht veroorzaken altijd veel complimenten. Juweelco is onderscheidend in keus, collectie en service.

Emile Doma - Directeur development Acer

Altijd een uitstekende ervaring bij Juweelco met zijn vele collecties en ze hebben een eigen atelier voor reparaties.

Arie Groenevelt - Voorzitter FNV

Fijne toegankelijke sfeer en het personeel is goed opgeleid.

A. Bartolini - Ambassadeur San Marino

The lovely staff at Juweelco are patient and helpful with designing the specially ordered jewelry. I am very happy with the final result. Looking forward to dealing with them again.

Dr E. Gonza - Director Pioneer

I have purchased fabulous watches and beautiful jewelry at Juweelco. Their breathtaking large. Collection makes it easy to find the right gift. I highly recommend Juweelco if you are looking for quality watches and jewelry.

Henk Koning - Staatssecretaris van Financiën

Een Haagse parel dat klanten trekt uit geheel Nederland. Vitrines vol producten en voorraad lades vol om uit te kiezen. Je wordt getrakteerd op prima service en er wordt altijd goed geluisterd naar je wensen. Er is altijd een sieraad of horloge te vinden wat bij de gelegenheid past. 

P. Rossier - Directeur Nederlands congresgebouw Den Haag

De aantrekkingskracht van Juweelco is de aandacht voor kennis en de keus. Er wordt tijd voor je gemaakt en goed geluisterd naar de wensen. Kortom, niets op aan te merken. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een horloge of sieraad.

Rico Korst -

Snel en adequaat handelen met goed advies

Sean Coronel - Directeur beleggingen ING

Het is aangenaam winkelen bij Juweelco, prettige muziek op de achtergrond, veel om uit te kiezen en het personeel is altijd behulpzaam. 

Liesbeth Opten - Marketing manager Tefal

Veel keus bij Juweelco en het personeel is enthousiast met uitleg en advies.

Peggy Radhakishum - Database-beheerder Lancome

Ik kan niets anders mededelen dan dat ik goede ervaringen heb met Juweelco.

Ikutaro Kakehashi - Director Roland synthesizers

This jeweller is well worth visiting. Amazing selection of many watch brands and awesome jewellery. Staff is always accomodating and extremely knowledgeable about all aspects.

Gerard Karl - Directeur Rabobank

Ik ben niet makkelijk en kan vaak moeilijk iets naar mijn zin vinden. Toen kreeg ik een tip van een vriend om naar Juweelco te gaan. Informatie van personeel is duidelijk en goed, vriendelijk en ik ben overstag gegaan om te kopen. Dik tevreden, ik ben vaker langs geweest en ook geslaagd.

Emma Smolders - Marketing manager Nivea

Juweelco heeft veel leuke producten, behulpzame medewerkers en leuke prijzen en daarom blijf ik terug gaan.

Jan de Boer - Directeur de Boer tenten

Bediening is behulpzaam en kundig zonder zich op te dringen. Collectie is veelzijdig en ruim en het is fijn dat Juweelco een eigen atelier heeft.

Piet Aaldering - Businessunit-Manager HP

Ik reis vaak naar Den Haag en loop binnen bij Juweelco waar ik naar volle tevredenheid naar buiten loop met weer een mooi sieraad voor mijn vrouw of horloge om mijn pols.

Fons Joosten - Directeur IT KPN

Heerlijk om rustig ongestoord rond te kijken, maar de verkopers staan altijd klaar voor hulp en advies maar nooit opdringend.

Johan Hesen - Directeur Coberco

Prima bedrijf met aardig personeel. Eigen atelier van Juweelco fabriceert schitterende diamanten sieraden. Ik ben content met mijn aankopen. 

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief