Recensies

Albert West - Nederlands Zanger

Juweelco is een top juwelier die de klantbehoefte invult en uitstekend de klant te woord staat en nergens hebben ze zoveel keuze waardoor je altijd tevreden de winkel uit loopt. Hartelijk dank!

Nicolas de Oranda - Vice Chairman Bank of America

We traveled to the Netherlands for a holiday and I wanted to surprise my girlfriend with an engagement diamond ring. I had the idea that we would find the right ring of her dreams when we went there! We ended up at Juweelco and succeded in our choice. When we were so far in choosing wedding rings out of tradition we traveled to Juweelco again and offcourse we were assisted very well to choose the perfect set and we have since enjoyed many fantastic holidays in The Netherlands and purchased a wide range of jewelry and watches at Juweelco. The lovely sales staff delivers an outstanding service with personal care.

T.J. Oyevaar - General Manager Sociëteit de Witte

De leuke mensen die er werkzaam zijn hebben passie voor het vak. Juweelco is betrouwbaar en proffessioneel, Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Ronald Bandell - Burgemeester van Dordrecht

Het is de tijd van het jaar waarop we uitpakken met veel schitterende cadeau's om familieleden te trakteren en daarom weer naar Juweelco gaan om te kunnen profiteren van hun enorme collectie. Het is leuk om samen met het aardige personeel producten uit te zoeken voor Kerst die allemaal onder de boom belanden. Het is genieten op het moment van geven en het waarnemen van blijdschap op Kerstavond. Dit zijn fijne momenten die gekoesterd worden en blijven zijn.

Ramon Panday - Defensie Minister Suriname

Ik bezoek Juweelco regelmatig voor een aankoop van een sieraad of horloge en natuurlijk word ik goed geïnformeerd en is de service keurig. Toch zijn er veel winkels waar dit niet gebeurd en nergens hebben ze zoveel keus zoals bij Juweelco. Hartelijk dank!

Jan Peter Schmittman - Bestuursvoorzitter ABN

Door de jaren heen leert het personeel je persoonlijk kennen en kunnen op de juiste wijze persoonlijk adviseren, omdat ze heel goed mijn wensen weten. Juweelco beschikt over de meest uitgebreide collectie en ze zijn één van de weinige juweliers met een eigen atelier voor onderhoud en reparaties van sieraden en horloges.

Hubert Veringa - Natuurkundige Universiteit Twente

Hele goede zaak met als dikke pluspunten, grote collectie en eigen atelier.

Thomas Menino - Major of Boston

This store stocks a fantastic range of watches and jewelry for reasonable prices. The sales crew knows everything about their products and are very helpful.

Lord James Carnegie - Duke of Fife

The courteous staff members are knowledgeable, the choice is extensive with attractive items.

Henk Kastein - Burgemeester van Naarden

Deze mensen zijn toegewijd en hun benadering is warm. Ik vind Juweelco een fijne zaak waar ik regelmatig kom. De collectie is uitgebreid en de service is uitstekend.

Luuk Kroon - Luitenant-Admiraal

Vele keren met uiterst zorg geassisteerd in mijn keuze door het alleraardigst personeel en volledig tevreden met mijn aankopen.

Clive Burr - Drummer Iron Maiden

I have dropped by a few times and bought watches from Juweelco. They always assist me very well with a personal approach leading to a pleasant conversation. Thanks guys!

Jos van Kemenade - Voorzitter Raad Openbaar Bestuur

Ik ben verscheidende keren met plezier geslaagd met mijn aankopen en altijd accuraat afhandeling.

Lex Haak - Architect

Ik ben onwijs blij met aankopen en nette service door de jaren heen.

Dennis Verweijen - Hardware-beheerder Douglas

Hier onze trouwringen gekocht vele jaren geleden. Sindsdien andere leuke sieraden gekocht en pas horloges voor ons beiden.

Ellen Vogel - Nederlandse actrice

Iedere dag geniet ik van de gouden sieraden die ik bij Juweelco heb uitgezocht. Het is altijd fijn om geholpen te worden door de vriendelijke verkoopsters en samen iets prachtigs uit te kiezen.

Ernst Bakker - Burgemeester van Hilversum

Mensen die werkzaam zijn bij Juweelco zijn accuraat en hartelijk. Bedankt voor jullie geduld en de tijd die jullie keer op keer voor mij genomen hebben. Meer dan de moeite waard om naar Den Haag te reizen voor een prachtg sieraad of horloge.

Jean-Luc Dehaene - Belgisch Premier

Na lang gezocht te hebben in vele steden ben ik bij Juweelco na volle tevredenheid geslaagd met een ring, waar ik later andere gouden sieraden bij heb laten maken. Bedankt voor de goede begeleiding en vakkundig advies, Het maakt de keus makkelijker.

Gerard Koerts - Toetsenist Earth & Fire

Gewoon een vertrouwd gevoel als je met ze in de weer bent.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief