Sieraden atelier

Bent u op zoek naar een bijzondere sieraad met een persoonlijke touch? Of wilt u oude sieraden laten veranderen in een prachtig modern juweel? Misschien wilt u een schitterende sieraad geheel naar uw wens laten ontwerpen en vervaardigen. Bij Juweelco is alles mogelijk.

Sinds 1979 fabriceren wij sieraden op deskundige en ambachtelijke wijze in platina, goud, zilver en titanium. Wij maken iets unieks en exclusief. De artisticiteit van de edelsmid en uw wensen vormen de bron van creativiteit en wordt ervaren als een inspirerend en spannend proces, waar de fraaiste sieraden uit voortvloeien.

Bij Juweelco is een team aan ambachtslieden werkzaam met ieder zijn specialisatie, die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. De juwelen die bij ons worden gemaakt zijn een toewijding aan tijdloze moderniteit die verfijnd zijn, comfortabel en die de test doorstaan van mode en tijd.

U kunt bij ons terecht voor het maken van onder andere diamanten en edelstenen sieraden, trouwringen en verlovingsringen, rouwsieraden, relatiegeschenken, maar natuurlijk ook voor al uw reparaties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief