Antieke sieraden

Juwelen worden dikwijls van generatie op generatie doorgegeven. De levensduur van een sieraad is echter sterk afhankelijk van de kwaliteit, de wijze van dragen en onderhoud.

Vuil tussen schakels van een armband of collier zorgt voor extra slijtage en het reinigen van vuil achter edelstenen doet uw sieraad weer herleven, als de ware schoonheid weer zichtbaar wordt.

Als de consument een prachtige erfstuk in handen krijgt is het dikwijls het geval dat het juweel niet goed past bij andere sieraden. Het aantal opdrachten dat onze goudsmeden krijgen voor de creatie van een op maat gemaakte sieraad, neemt gestaag toe. Hij gaat daarbij niet alleen om het vermaken van erfstukken, maar meestal om geheel nieuw bijpassende sieraden.

Er wordt meer waarde gehecht aan de herkomst. Nostalgische gevoelens gaan een grotere rol spelen, net als de hang naar duurzaamheid. De consument maakt betere overwegingen voor ze de beslissing nemen iets nieuws aan te schaffen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief