Diamantzetter

Juweelco is lang werkzaam in alle facetten van de juweliersbranche. Dit heeft geresulteerd in een gerenommeerd bedrijf met zeer veel vakkennis en een grote liefde voor mooie juwelen. Alle artikelen worden met aandacht voor detail vervaardigd in onze eigen atelier en stralen door het gebruik van topkwaliteit diamant een exclusiviteit die heden ten dagen nog maar zelden wordt gezien met een arsenaal aan speciaal gereedschap worden de diamanten degelijk en vakkundig gezet met een vaste hand en vele jaren ervaring.

De vele diamantslijpsels en vormen vragen om andere zettechnieken om de diamant vast te zetten in edelmetaal. Iedere type zetting moet sterk genoeg zijn om te blijven functioneren wanneer het sieraad dagelijks gedragen wordt. Tegelijkertijd mogen ze niet meer van de diamant afdekken dan het allernoodzakelijkste. Met een arsenaal aan speciaal handgereedschap.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief