Edelmetaal graveren

Graveren

Alles kan gerealiseerd worden: Alle type letters in tekst of monogram, familie of stadswapens, logo’s, foto’s en gecompliceerde grafische vormen of vinger afdrukken.

Machinaal graveren

Wij graveren met een 5 tal machines met taststift die een sjabloon volgt. Deze wordt gestuurd met de hand of computer. De frees of diamantstift brengt de gravering in een verkleining over op het voorwerp.

Laser graveren

Met een computer bewerken wij metalen producten door middel van een laserstraal. Een voorbeeld wordt geprogrammeerd of gescand. De computer stuurt de laser graveermachine aan. De laserstraal komt uit een energiebron die via spiegeltjes en een lens in het materiaal brandt.

Handgravering

De graveur verwijdert materiaal met een vlijmscherpe steker en creeert de mooiste afbeeldingen. Met de oog van de meester stuurt hij zijn vaste hand met vloeiende bewegingen, aangeleerd door vele jaren ervaring. De meester graveur heeft een grote collectie sterkers die iedereen lijn aanbrengt in het edelmetaal met zijn eigen diepte, breedte, ronding en karakter.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief