Gebruiksvoorwerpen

Op het atelier van Juweelco is een zilversmid werkzaam die gespecialiseerd is in het repareren en restaureren van hedendaagse en antieke zilveren gebruiksvoorwerpen. Veel groot zilver heeft een praktische toepassing en is daarnaast een decoratief element in elk interieur.

Er verschijnt veel tafelzilver op onze werkbank afkomstig uit particuliere inboedels en van verzamelaars en juweliers. Met liefde werkt onze specialist aan uw koffie of theeserviezen, servetringen, koektrommels, theebussen, dienbladen, fruitschalen, bestek, bonbon en broodmanden.

Ook gebruiksvoorwerpen zoals fotolijsten, wijnkoelers, heupflacons, sigaren en pillendozen worden met veel zorg gerepareerd.

Rijksinstellingen en gemeenten stellen hun volledige vertrouwen in de vakbekwaamheid van de ambachtslieden van het atelier van Juweelco en worden verschillende unieke artikelen aangeboden zoals gedenkplakken en ambtskettingen voor een reparatie, onderhoud of aanpassing.

Onze atelier krijgt regelmatig opdrachten van kerkelijke instanties om historische zilver te restaureren waaronder borden, schalen, drinkbekers, kandelaars, kaarsdovers, beelden en sierobjecten.

Het is zeker mogelijk dat onze specialist een zilveren object naar uw wensen ontwerpt en fabriceert, modern of klassiek. Het is onbetwist dat zijn passie en creativiteit geheel is toegewijd aan het vervaardigen van bijzondere objecten die voortdurend fascinatie teweeg brengen. De unieke combinatie van technische kennis en prachtige vormgeving onderstreept de reputatie en diepgang van zijn werk.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief