.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Goudsmid

Juweelco heeft sinds 1979 een uniek concept waarbij klanten in overleg de stijl bepalen van sieraden vervaardigd in ons atelier. Wij beginnen met het maken van een vertaalslag naar een klant. Wij kijken wat de klant aan sieraden heeft, wat bij hen past en goed luisteren naar de wensen van de klant.

Juweelco blijft trouw aan zijn missie, de ontwerpen zijn zo goed geënt op de wensen en verwachtingen dat wij altijd enthousiaste reacties krijgen van de klant, met als gevolg dat wij ons handen vol hebben aan nieuwe opdrachten van prachtige sieraden zeer aantrekkelijk geprijsd.

Met een gedegen opleiding en een lang afgelegde weg van praktijk ervaring heeft ons meestergoudsmid alle disciplines tot in de kleinste detail in de vingers. Onze fabricage atelier heeft een afdeling goudsmeden waar alle speciale gereedschappen en machines overzichtelijk geoutileerd zijn om de werkomstandigheden te optimaliseren en waar het fijn werken is, wordt topvakwerk geleverd.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief