Ontwerpen

De ontwerpers van Juweelco zijn meesters in het vertalen van de wensen van de klant tot persoonlijke sieraden. Tijdens een oriënterend gesprek maken wij met u een persoonlijk artistiek profiel, waar schetsen uit voort vloeien. Deze worden dan aan een kritische blik met u onderworpen. De schetsen worden verder uitgewerkt op papier. Op basis daarvan creëren wij unieke exclusieve sieraden die de persoonlijke visie van onze klant in zich dragen, uitgangspunt is samen een spel van eindeloos creativiteit met alle ruimte voor specifieke wensen.

De designs focussen op puurheid, een synthese van vorm en functie is fundamenteel. Letterlijk elke facet van het ontwerp en productieproces komt tot leven door de passie en vakbekwaamheid. In loop der jaren zal een sieraad in emotionele waarde toenemen, omdat u er meer en meer aan gehecht zult raken. Het is dus van belang om uw keuze zorgvuldig te bepalen.

Onze ontwerpers zijn ervaren in sieraden te adviseren aan klanten, huidskleur, haarstijl, vorm van gezicht, lichaamsbouw. In een oogopslag zien zij welke sieraden het beste bij iemand past. Daarbij is het natuurlijk ook van het grootste belang hoe klanten daar zelf over denken. Onze ontwerpers vinden het altijd heel belangrijk om daarbij heel goed te luisteren. Wat wil iemand, wat zijn de exacte wensen, wat voor werk doet iemand. Daar zullen wij altijd zo goed mogelijk op in spelen met advies.

Onder de bezielende leiding van onze ontwerper worden eigentijdse sieraden ontworpen waarbij vakmanschap, hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking voorop staan.

Een creatieve denkgeest aangevuld met reizen over de hele wereld waar hij inspiratie op doet via de kunst, mode, cultuur, natuur, architectuur, auto industrie, alles kan een bron zijn tot een prachtige lijnenspel of constructie noviteit. Deze basis vormt een voortdurende inspiratie. Juweelco staat synoniem voor creatieve sieraden met passie ontworpen en liefdevol wordt elke sieraad zorgvuldig , met de hand vervaardigd.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief