Polijsten

Een sieraad is een gebruiksvoorwerp waar u voorzichtig mee om dient te gaan. Het is dan ook af te raden het sieraad om te houden tijdens uw slaap of bij zwaar werk. Bij tijden dat u bepaalde sieraden niet draagt kunt u de sieraden het beste bewaren in een apart zakje of doosje zodat zij niet kunnen krassen.

Bij tijden dat u bepaalde sieraden niet draagt kunt u de sieraden het beste bewaren in een apart zakje of doosje zodat zij niet kunnen krassen.

Alle gedragen sieraden zullen ter zijne tijd krassen, de eerste kras valt vaak op maar na verloop van tijd zullen er meerdere haar krasjes ontstaan. Elke sieraad kan altijd als nieuw hersteld worden, door het gebruik van handvijlen in vele vormen, maten en grofheden waarna met schuurpapier in verschillende zoetheden uw sieraden van alle deukjes en krassen is ontdaan.

Met een grote verscheidenheid aan rotatie borstels van verschillende materialen met diversen polijstvetten wordt uw sieraad op een machine gepolijst en komt uw sieraad tot leven met een prachtige diepe glans.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief