Titaniumsmid

Juweelco is uw ideale partner om de persoonlijke wensen te verwezelijken in verbijsterende creaties met een onderscheidend, fris en viriel elan.

De specialisten van Juweelco staan dichtbij de klant om de procedure te doorlopen van wensen vertalen in een ontwerp naar een spetterend sieraad met veel ambacht ten uitvoergebracht. Titanium is bij uitstek geschikt voor het maken van modernesieraden: de koele uitstraling en het zijdeachtige oppervlak geven het exclusieve metaal eigentijdse allure. Het is bijzonder hard en anti allergisch. Sieraden van titanium zijn de nieuwe trend en een uitkomst voor een origineel sieraad.

Titanium heeft een totaal ander karakter dan platina, goud of zilver en het wordt wetenschappelijk gezien ook niet onder de edelmetalen geschaard. Niet alleen is het anders van kleur, er zijn ook andere bewerkingstechnieken nodig als je van titanium sieraden wilt vervaardigen.

Je kunt het niet solderen en door nieuwe productiemethodes is alleen mogelijk met erg kostbare apparatuur en handgereedschap, eigenschappen die om een andere benadering en vakkennis vragen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief