Zilversmid

Zilver is meer dan de ideale basis voor de mooiste sieraden. Deze edelmetaalsoort onderstreept de persoonlijkheid van de drager. De waarde van de zilveren sieraden is zeer uiteenlopend: factoren als gewicht, gehalte en de creativiteit van de designer spelen een grote rol.

Sieraden ontwerpen en fabriceren is specialistenwerk. De kunst van wensen van de consument en een prachtige sieraad op een lijn brengen, vraagt ervaring en veel aandacht, maar onze expertise zien de cliënten terug in het resultaat en dat is ontzettend leuk. De enthousiasme waarmee een cliënt een unieke creatie hoopt te vinden rusulteert in het zeer vroeg in zetten van de zoektocht. U heeft een ongekend ruime keus in alle stijl segmenten van uiterst getalenteerde ontwerpers. Speciaal voor eigentijdse consumenten die iets anders dan anders zoeken.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief