Alliance ringen plus

De alliance plus collectie bevat  eigentijdse modellen, voor modebewuste vrouwen. Deze hoogwaardige juwelen zijn gemaakt van goud en diamant, waarbij de originaliteit van het ontwerp de leidraad is. Bij deze allianceringen is alles gericht op de schoonheid van het ontwerp uitgevoerd in 14 Krt of 18 Krt in de kleur goud naar uw keuze. Natuurlijk kunt u met al uw vragen over de verzorging en aanschaf van sieraden altijd terecht bij uw specialist. 

Met u meedenken over alliance ringen is voor ons de basis van ons vak en wij informeren u graag over alle kleuren goud in 14 krt of 18 krt. Wij laten graag uw ideeën tot leven komen en vinden het leuk om alle mogelijkheden van alliance ringen met u te bespreken in onze juweliers bedrijf gevestigd aan de Korte Poten 30.   

Nergens ter wereld worden de hoge kwaliteits normen zoveel gecontroleerd als in Nederland. Alle Juweelco diamanten sieraden komen met een erkend certificaat.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief