Alliance ringen

Vindt u het prettig om te variëren met uw sieraden? Dan vindt u altijd iets moois binnen de Alliance edelstenenlijn, die eindeloze uitbreidingsmogelijkheden biedt, en met iedere kleur kan combineren met uw kleding.

Het wordt steeds populairder meerdere ringen bij elkaar te dragen of overdag een enkele ring te dragen en voor speciale gelegenheden door een combinatie van een aantal ringen een veel luxere uitstraling te krijgen. Iedereen heeft zijn eigen stijl, dus kies zelf de kleur van de edelstenen en goud.

De alliance sieradencollectie biedt de mogelijkheid om met uw sieraad eindeloos te variëren en uit te breiden. Bij elke bijzondere gebeurtenis in uw leven kunt u er bijvoorbeeld een diamant bij laten zetten of een ring erbij laten schuiven. Maar er zijn veel meer mogelijkheden, zoals een complete set: ring, oorgoed, collier en armband uitgevoerd in alle kleuren goud. Een sieraad dat met zorg is uitgekozen is tenslotte en bezit voor het leven. 

In Nederland zijn er officiele organisaties die diamanten volgens internationale normen certificeren en de rijkswaarborg stempels in uw gouden sieraad is uw garantie van echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief