.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Alliance ringen

Vindt u het prettig om te variëren met uw sieraden? Dan vindt u altijd iets moois binnen de Alliance edelstenenlijn, die eindeloze uitbreidingsmogelijkheden biedt, en met iedere kleur kan combineren met uw kleding.

Het wordt steeds populairder meerdere ringen bij elkaar te dragen of overdag een enkele ring te dragen en voor speciale gelegenheden door een combinatie van een aantal ringen een veel luxere uitstraling te krijgen. Iedereen heeft zijn eigen stijl, dus kies zelf de kleur van de edelstenen en goud.

De alliance sieradencollectie biedt de mogelijkheid om met uw sieraad eindeloos te variëren en uit te breiden. Bij elke bijzondere gebeurtenis in uw leven kunt u er bijvoorbeeld een diamant bij laten zetten of een ring erbij laten schuiven. Maar er zijn veel meer mogelijkheden, zoals een complete set: ring, oorgoed, collier en armband uitgevoerd in alle kleuren goud. Een sieraad dat met zorg is uitgekozen is tenslotte en bezit voor het leven. 

Ons team van medewerkers zal er alles aandoen om u van dienst te zijn met advies, zodat u de juiste alliance ring keuze kan maken om uzelf te verwennen of een ander te verrassen met een persoonlijk geschenk. Juweelco biedt u een grote sortering alliance ringen in wit- geel- rosé- bi-color, tri-color 14 krt of 18 krt goud en platina. Juweelco is gesitueerd in het kloppende hart van Den Haag waar wij u graag de gehele collectie kunnen laten zien.

In Nederland zijn er officiele organisaties die diamanten volgens internationale normen certificeren en de rijkswaarborg stempels in uw gouden sieraad is uw garantie van echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief