Armbanden

Hoe de mode in Juweelco ook fluctueert, diamantenarmbanden blijven onaantastbaar een gewenste sieraad om te krijgen en om te geven. De zeldzaamste en mooiste der edelstenen zal altijd het symbool bij uitstek zijn van de vereniging van twee verliefde mensen. De gouden sieraden van Juweelco vertegenwoordigen in al hun stralende pracht de onderliggende betekenis van diamant: uitstraling, charme en onoverwinnelijk.

Hoe de mode ook fluctueert, diamantenarmbanden blijven onaantastbaar een gewenste sieraad om te krijgen en om te geven. De zeldzaamste en mooiste der edelstenen zal altijd het symbool bij uitstek zijn van de vereniging van twee verliefde mensen.

De briljante sieraden van Juweelco vertegenwoordigen in al hun stralende pracht de onderliggende betekenis van diamant: uitstraling, charme en onoverwinnelijk.

Wij weten heel goed dat een diamanten armband vaak een wel overwogen en geen dagelijkse aankoop is. Daarom kunnen onze vakkundige medewerkers u goed adviseren met de juiste keuze in een schitterende armband waar generaties lang van genoten zal worden. Armbanden met diamant is verkrijgbaar in alle kleuren goud in 14 krt en 18 krt en in platina is ook mogelijk. Goed nieuws is dat Juweelco een ruime assortiment diamanten armbanden heeft, kom vrijblijvend langs en bewonder deze armbanden in onze winkel.

Diamantairs worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit door officiële organsaties. Alle diamanten worden met een 10x vergrotende loep nauwkeurig bekeken, om uitgebreid de diamanten te certificeren. Het vergt jarenlange ervaring om diamanten juist te kunnen beoordelen. Een kleine schoonheidsfoutje kan een groot verschil in waarde betekenen.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief