Broches

Zolang er mensen zijn, zijn er sieraden. De wens om het lichaam te versieren is zo oud als de wereld. De rol die het sieraad speelt is echter in de loop der tijden veranderd. Ons team van ontwerpers slagen er altijd weer in betoverende broches te vervaardigen uit de meest hoogwaardige, exclusieve materialen met veel bijzondere details, intrigerende patronen, vormen een prachtig spel van lijnen en chique uitstraling gecombineerd met een hedendaagse vormgeving en zal de kritische consument overtuigen als zij op zoek is naar een extra dimensie in accessoires met fascinerende mogelijkheden voor een magische uitstraling.

Of u kiest voor een ingetogen broche of een extravagante creatie, u bent bij Juweelco aan het goede adres. De artisticiteit van de edelsmid en uw wensen vormen de bron van creativiteit en is een inspirerende proces waar een mooie broche uit voort vloeit in platina of een kleur goud naar uw wens in 14 krt of 18 krt. Als u op zoek bent naar een prachtige broche dan ontmoeten we u graag in onze winkel in hartje Den Haag.

Erkende juweliers worden gecontroleerd door officiele organisaties op de aanwezigheid van rijkswaarborg stempels die garant staan voor kwaliteit en echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief