Colliers

Goud en diamant spreken onmiskenbaar de taal van gevoel. Bevestigen dat er iets is gebeurd, onderstrepen een belangrijk moment. Waar een gebeurtenis belangrijker is, lijkt ook het sieraad sprekender te worden. Juweelco zal u met raad en daad terzijde staan zodat u juist dat sieraad kiest waar u over lange tijd nog graag naar kijkt, een sieraad dat glans geeft aan het dagelijks leven en kleur en schoonheid in een jachtige wereld brengt. Moderne vrouwen vallen voor krachtige lijnenspel, dat tegelijkertijd soepel valt en elegant.

Naast eigen gemaakte juwelen hebben wij ook populaire colliers met diamanten. U kan kiezen uit alle kleuren 14krt en 18krt goud en platina. Graag adviseren wij u over alle slijpvormen en kwaliteiten van diamanten zodat u goed geïnformeerd een perfecte keuze kan maken.

Wij bieden u veel mogelijkheden, waaronder een bezoekje aan Juweelco alijd de moeite waard is. 

Diamanten worden gecertificeerd en goud is voorzien van rijkswaarborg stempels bij erkende juweliers, regelmatig worden controles uitgevoerd door officiele organisaties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief