Colliers

Goud en diamant spreken onmiskenbaar de taal van gevoel. Bevestigen dat er iets is gebeurd, onderstrepen een belangrijk moment. Waar een gebeurtenis belangrijker is, lijkt ook het sieraad sprekender te worden. Juweelco zal u met raad en daad terzijde staan zodat u juist dat sieraad kiest waar u over lange tijd nog graag naar kijkt, een sieraad dat glans geeft aan het dagelijks leven en kleur en schoonheid in een jachtige wereld brengt. Moderne vrouwen vallen voor krachtige lijnenspel, dat tegelijkertijd soepel valt en elegant is. Een collier met een dynamische ontwerp die in eigen atelier met eersteklas materialen wordt uitgevoerd.

Diamanten worden gecertificeerd en goud is voorzien van rijkswaarborg stempels bij erkende juweliers, regelmatig worden controles uitgevoerd door officiele organisaties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief