Edelsteen ringen

Deze sieraden stralen pure vrouwelijkheid uit. Ze verraden oog voor detail en eindeloze liefde voor mooie, authentieke materialen. Juweelco maakt alle sieraden met de hand en gebruikt daarbij natuurlijke materialen als edelstenen, parels en koraal.De creaties onderscheiden zich door een delicate en serene uitstraling. Voor elke sieraad geldt dat harmonie en eenvoud de basis is en dat vrijwel elke ring uniek is. Ze zijn tijdloos en onweerstaanbaar mooi.

De ruime collectie edelsteen ringen kenmerkt zich door een tijdloze uitstraling en wordt u aangeboden in alle kleuren 14 krt of 18 krt goud gezet met een grote verscheidenheid aan edelstenen. Wij hebben een collectie populaire: saffieren, robijnen, smaragden. En aparte: topasen, tourmalijnen, aquamarijnen, opalen en nog veel meer. Breng een bezoek aan onze juweliers zaak waar wij u goed kunnen laten zien wat de vele mogelijkheden zijn in ringen met edelstenen. 

Erkende juweliers inNederland worden gecontroleerd door offiiele organisaties op de aanwezigheid van rijkswaarborg stempels die garant staan voor echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief