Entourage ringen plus

De entourage plus collectie biedt meer mogelijkheden voor individuele ontwerpen, geweldige kwaliteit, mooi gemaakt, waanzinnig goede modellen en degelijke concepten in een betaalbare vorm. Het tijdloze gevoel binnen de collectie wordt benadrut door de eenvoud maar elegante lijnen in 14 Krt of 18 Krt geel, rose of witgoud. De ontwikkeling van uw diamantensieraden begint misschien bij de aanschaf van een eerste, bescheiden model en naar mate de tijd verstrijkt weet de consument steeds meer de unieke charme van diamant te koesteren wat zich uit in een aanschaf van een uitbundig model. 

Bent u opzoek naar een onvergetelijk cadeau voor een geliefde of iets schitterends voor uw zelf? Dan bent u op het juiste adres. Wij adviseren u graag over de kleuren goud in 14 krt en 18 krt of platina en alle voorkomende stijlen. Wij nodigen u hierbij uit om onze entourage ringen te bewonderen.

In Nederland wordt de kwaliteit van gouden sieraden met diamanten bewaakt door officiele organisaties en erkende juweliers worden regelmatig gecontroleerd.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief