Entourage ringen

Entouragesieraden zijn een populaire lijn waarbij uw sieraad met u meegroeit. Zo kan u een complete set creëren, fijne reeks gouden sieraden, tijdloos met een moderne twist, een keur aan hebzuchtopwekkende sieraden bestaande uit ringen, hangers, oorgoed, colliers en armbanden. Alle ringen zijn prachtig afgewerkt met mooie handgezette diamanten.

Onze diamant expert reist de hele wereld af opzoek naar de mooiste diamanten en graag laten wij u die zien. Wij bieden u een grote collectie diamanten entourage ringen in platina of wit-, geel-, rosé goud in 14 krt of 18 krt. Bent u opzoek naar een prachtige entourage ring dan bespreken wij graag met u de vele mogelijkheden als u een bezoek brengt aan onze juweliers zaak. 

In Nederland zijn er organisaties die diamanten certificeren en de rijkswaarborg stempels in uw gouden sieraad is uw garantie van echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief