Fantasie ringen

Deze sieraden stralen pure vrouwelijkheid uit. Ze verraden oog voor detail en eindeloze liefde voor mooie, authentieke materialen. Juweelco maakt alle sieraden met de hand en gebruikt daarbij natuurlijke materialen als edelstenen, parels en koraal.De creaties onderscheiden zich door een delicate en serene uitstraling. Voor elke sieraad geldt dat harmonie en eenvoud de basis is en dat vrijwel elke ring uniek is. Ze zijn tijdloos en onweerstaanbaar mooi.

U kunt bij ons terecht voor een grote verscheidenheid aan modellen in wit-, geel-, rosé, bi-color, tri-color 14 krt en 18 krt goud of platina. Wij staan voor u klaar voor advies over slijpsels en kwaliteiten van diamanten zodat u geheel geïnformeerd een correcte keuze kan maken. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan is het zeker aan te raden eens goed te kijken naar de collectie in onze juweliers bedrijf.

Beoordelings instituten bewaken en controleren diamantairs op kwaliteit en een diamant certificaat wordt opgesteld door een expert.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief