Hangers

De aanschaf van een sieraad is altijd bijzonder. Een sieraad markeert een speciaal moment in het leven of u het nu cadeau krijgt van iemand of dat u het voor uzelf koopt. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een unieke en persoonlijke sieraad, modern, stijlvol, exclusief die helemaal van nu zijn. De vakbekwame goudsmeden van Juweelco spelen graag met verrassende designs in witgoud, geelgoud, rosegoud of een combinatie van deze edelmetalen, waarvan de goudbewerking op een hoog niveau staat.

Bent u opzoek naar een bijzondere hanger met diamanten met een persoonlijke touch? U kunt bij ons terecht voor hangers in de kleuren goud wit, geel, rosé, bi-color, tri-color in 14 krt of 18 krt en platina. Wij realiseren graag uw wensen en vinden het een plezier om de mogelijkheden met u te bespreken. Voor ieder budget hebben wij een passende collectie hangers met diamant en graag laten wij u deze zien in onze juweliers zaak.

Er zijn een aantal organisaties die diamantairs controleren op kwaliteit. De goudeigenschappen en kwaliteiten zijn door de Rijkswaarborg stempel gegarandeerd en samen met de diamant schriftelijk bevestigd door een certificaat van echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief