Hart hangers

De hartcollectie vormt een betoverend duet van een eenvoud en luxe, een prachtige manier om gevoelens te tonen bij het cadeau geven en een gekoesterd moment terug denkend aan haar reactie. De hartvormige hanger bezit een ingetogen schonheid, maar zegt veel, samen met de betoverende elegantie van diamant ontstaat een sieraad dat een prachtige samenspel behelst. 

Vrouwen zijn vooral gevoelig voor de esthetiek van een sieraad die wij kunnen vervaardigen in platina of een kleur 14 krt of 18 krt goud dat u mooi vindt en gezet met diamanten van uw voorkeur. U bent van harte uitgenodigd in onze juweliers zaak om comfortabel te gaan zitten met een espresso, zodat wij u vakkundig kunnen informeren.

De waarde van uw sieraad zijn gerelateerd aan internationale kwaliteitsnormen. De gondlegering en diamanten zijn bevestigd door een certificaat van echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief