Oorhangers

In de loop der jaren zal een sieraad in emotionele waarde toenemen omdat u er meer en meer gehecht aan zult raken. Het is dus van belang om uw keuze zorgvuldig te bepalen bij een juwelier met een ruime keuze. De gulzige vormen en weelderige contouren geven de briljanten oorhangercollectie een klassieke uitstraling met een moderne twist.

De winkel is ruim opgezet, zodat u op uw gemak rond kunt kijken en in alle rust keuze kunt maken, wat voor kleur goud 14 krt of 18 krt en platina. Met u meedenken over de stijl oorhangers en u goed informeren is voor ons de basis van ons vak.

Graag laten wij uw wensen tot leven komen en vinden het leuk om alle mogelijkheden met u te bespreken in onze juweliers zaak.

Erkende juweliers in Nederland worden met regelmaat gecontroleerd op kwaliteit en de rijkswaarborg stempels en certificaat zijn uw garantie van kwaliteit en echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief