Oorknoppen

De afgelopen jaren stonden in het teken van elkaar snel opeenvolgende trends waarin het belangrijk was om steeds het laatste en het nieuwste te omarmen. Er is ook behoefte aan producten die staan voor het tijdloze, voor het eeuwige, producten die je hebt gevoel geven er altijd gewenst te zijn en die je het gevoel geven er altijd zullen zijn. Zulke sieraden zijn ook ruim vertegenwoordigd in onze collectie briljanten oorknoppen. Bent u op zoek naar een blijvend geapprecieerde sieraad, dan zal u zeker slagen in onze collectie.

Bezoek Juweelco in het centrum van Den Haag waar u een selectie diamanten oorknoppen aantreft in ale kleuren 14 krt en 18 krt goud gezet met vele maten diamant. Juweelco heeft ook een zeer grote collectie losse diamanten die u persoonlijk kan uitzoeken. U bent van harte uitgenodigd om eens langs te komen in onze juweliers zaak waar u goed geïnformeerd wordt of alle slijpvormen en kwaliteiten van diamant voor uw oorknoppen.

Een aantal organisaties hebben als doel diamantairs te controleren op kwaliteit. Een diamant certificaat is een document met de belangrijkste kenmerken van de diamant.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief