Oorringen

Onze medewerkers geven u de nodige achtergrondinformatie over gouden sieraden, edelstenen en de onderhoud hiervan, om u te helpen bij het maken van uw keuze uit het grote aanbod dat Juweelco aanbiedt. Zodat u ook na jaren nog blij kunt zijn met uw aanwinst. Het Juweelco ontwerpteam is er opnieuw in geslaagd een grote collectie brillanten oorringen te realiseren, die naadloos aansluit bij de wensen en smaak van de hedendaagse vrouw.

Er is een selectie oorringen met diamanten in wit-, geel-, rosé- 14 krt en 18 krt goud of platina. Bent u opzoek naar schitterende diamanten oorringen met een tijdloze vormgeving dan hepen wij u graag, zodat u de juiste beslissing kan nemen. Heeft u vragen? Kom vrijblijvend langs bij Juweelco waar u een selectie diamanten oorringen kan bekijken!

Met integriteit en nauwkeurigheid zijn er organisaties die zijn gespecialiseerd in diamantairs controleren op kwaliteit. De diamant certificaat is een document dat officieel de kenmerken van de diamant weergeeft.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief