.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Parel sieraden

Een sieraad biedt u blijvende schoonheid en is een uitdrukking van persoonlijke smaak en stijl. Er is gewerkt met contrasten van zijdeglanzende parels en fonkelende diamanten in zachte pastel of donkere kleuren en klassiek versus moderne stijl. Binnen een snel groeiende groep consumenten bestaat de behoefte aan producten die op een subtiele manier luxueus zijn en gemaakt van kostbare materialen, supervrouwelijk, flirterig en chique met een knipoog naar extravagant.

Dit tijdloze assortiment parel sieraden wordt gekocht door stijl bewuste klanten met oog voor flair en is verkrijgbaar in diversen kleuren 14 krt of 18 krt goud en platina. U heeft kleur in vele maten, kleuren en kwaliteit echte parels. Bezoek onze juweliers zaak in het centrum van Den Haag waar ons vakkundig personeel u kunnen informeren.

De kwaliteitsgegevens van uw trouwringen treft u aan het certificaat. Erkende juweliers worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief