Sets

Met een feilloos gevoel voor klasse en stijl ontwierp het Nederlandse diamantensieradenfabrikant Diamonde deze luxueze sets juwelen. De schittering ervan is ongelofelijk! Om de briljanten zo mooi mogelijk te laten flonkeren werden ze in witgoud gezet met de hand. Hierdoor valt het licht er aan alle kanten in, zodat hun eindeloze schoonheid opvalt. De topbriljanten sieraden van Diamonde zijn landelijk bekend door de vele advertenties de afgelopen 25 jaar in alle bekende glossybladen.

De collectie sets is zeer gevarieërd en biedt modellen in platina of een kleur goud naar uw wens in 14 krt of 18 krt. Met vele slijpvormen diamant. Of u nu op zoek bent naar een sportief design, chic, casual of elegant, u vindt het allemaal binnen de collectie van Juweelco. Kom vrijblijvend langs om relaxed rond te kijken en als u vragen heeft, kut u altijd rekenen op vakkundig informatie.

In Nederland wordt de kwaliteit van gouden sieraden met diamanten bewaakt door officiele organisaties en juweliers worden regelmatig gecontroleerd. Uw certificaat en de rijkswaarborg stempels zijn uw garantie van kwaliteit. 

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief