.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Slavenarmbanden

Natuurlijk moet uw eigen voorkeur altijd de doorslag geven, maar als u zich laat assisteren en adviseren door één van onze verkoopmedewerkers, wordt uw keuze makkelijker gemaakt om tot de juiste beslissing te komen, uit de uitgebreide collectie brillante slavenbanden. Een sieraad met diamant bevestigt niet alleen de liefde tussen mensen. Een fonkelend juweel is ook een metafoor voor een mijlpaar en… gevoel voor eigenwaarde! Je bent zelfstandig en vrij, je hebt het goed gedaan en je hebt het gehaald: je bent het waard!

Natuurlijk moet uw eigen voorkeur altijd de doorslag geven, maar als u zich laat assisteren en adviseren door één van onze verkoopmedewerkers, wordt uw keuze makkelijker gemaakt om tot de juiste beslissing te komen, uit de uitgebreide collectie brillante slavenbanden. Een sieraad met diamant bevestigt niet alleen de liefde tussen mensen. Een fonkelend juweel is ook een metafoor voor een mijlpaal en… gevoel voor eigenwaarde! Je bent zelfstandig en vrij, je hebt het goed gedaan en je hebt het gehaald: je bent het waard!

Voor diamanten slavenbanden bent u bij ons juweliers bedrijf aan het goede adres. U heeft keus uit een grote verscheidenheid aan modellen in geel-, wit- rosé-, bi-color, tri-color 14 krt of 18 krt goud. Platina behoort ook tot de mogelijkheden. Wij geven u graag de mogelijkheid om deze prachtige slavenbanden te bekijken en passen in ons juweliers bedrijf en geven u graag goed advies over de vele diamanten slijpvormen.

Nergens ter wereld worden de kwaliteitseisen zo streng gecontroleerd en bewaakt als in Nederland. Alle Juweelco sieraden zijn voorzien van een gerespecteerde diamant certificaat.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief