Solitaire ringen plus

Voor speciale momenten zijn deze prachtige sieraden met individueel design met sierlijke vormen die vernieuwend en spannend is. Door het gebruik van persoonlijk gekozen edelstenen en schitterende diamanten. Er zijn immers tijdens een mensenleven talloze opwindende momenten die diepe indruk maken. Bijzondere situaties die emoties losmaken en onvergetelijk zijn. Verliefdheid, huwelijk, geboorte; intieme ogenblikken van geluk, die je met elkaar deelt en het waar zijn te memoreren. Sieraden die aanzienlijke diamanten vatten, geflankeerd door een hele reeks diamanten, vurig, levendig, sprankelend of ingetogen mysterieus met deze ringen blijft u niet onopgemerkt.

De waarde van diamanten en goud zijn gerelateerd aan internationale kwaliteitsnormen. De goud legering is door de rijkswaarborg stempel gegarandeerd en samen met de diamanten schriftelijk bevestigd door een certificaat van echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief