.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Solitaire ringen

Voor alle speciale, romantische en liefdevolle momenten zijn deze sieraden verbonden met emotie, bij ieder gelegenheid is een uitbreiding mogelijk om een complete set te kunnen vormen. In hartzaken spreken sieraden met diamant onze gevoelens uit. Daarom is de zichtbare reactie, wanneer je een sieraad geeft of als je een sieraad krijgt, altijd veelzeggend! Verlegenheid, ongeloof, verrassing, opwinding, nieuwsgierigheid, het is allemaal puur liefde.

Ons personeel zal hun best doen om u te helpen met goed advies en informatie over wit-, geel-, rosé-, bi-color, tri-color 14 krt of 18 krt goud en platina, zodat u de perfecte solitaire ring kan kiezen om uzelf te verwennen of uw geliefde te verblijden. Voor diamanten solitaire ringen bent u in onze juweliers zaak aan het goede advies voor de grootste collectie. U bent altijd welkom bij Juweelco waar wij met passie voor het vak u kunnen informeren.  

Juweliers in Nederland worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit en de rijkswaarborg stempels en certificaat zijn uw garantie van echtheid.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief