.
Dinsdag t/m Vrijdag open van 11 tot 18 uur. En Zaterdag van 10 tot 17 uur.
070 - 36 00 400

Bedels

Een exclusief sieraad is een waardevol bezit. Een ornament kan een aandenken zijn aan een tijd of aan een persoon. Het is misschien een teken van liefde, gekoesterd voor het leven. Onze vakmensen hebben een baanbrekende stijl. Ze combineren exotische edelstenen met andere speciale materialen, dit zorgt voor unieke sieraden. 

Bent u opzoek naar de grootste collectie voor een onvergetelijke cadeau voor een geliefde of iets schitterends voor uw zelf, dan bent u op het juiste adres. Wij adviseren u graag over alle soorten bedels in alle kleuren 14krt en 18krt goud als u ons juweliers bedrijf bezoekt.

Vele federaties zien toe dat de strengere normen worden nageleefd. Een diamant certificaat wordt opgesteld door een expert dat de steen analyseerd. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief