Bi-color armbanden

Het Juweelco atelier produceert armbanden met diamanten delen en prijsklassen in stijl voor de modieuze en zelfverzekerde man die sieraden perfect weet te combineren met zijn eigen stijl. Bij elkaar passende hangers voor een ketting kunnen altijd worden gemaakt.

Met u meedenken is voor ons de basis van ons vak en wij adviseren u graag over platina en bi-color armbanden in de verschillende kleuren goud in 14krt of 18krt. Wij laten graag uw ideeën tot leven komen en wij vinden het fijn om alle schakel mogelijkheden en dikte met u te bespreken in onze juweliers bedrijf. 

Er zijn federaties die controleren op vakkundigheid en behartigen de belangen van kopers door juweliers te controleren op kwaliteit. Een diamant certificaat wordt opgesteld door een expert. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief