Brilmonturen

Succes verzekerd! Consumenten willen steeds vaker een brilmontuur met een persoonlijk tintje. In het atelier van Juweelco kan je al je wensen tot in detail ontwerpen en Juweelco heeft veel ervaring om consumenten te begeleiden bij het maken van een keuze bij het ontwerpen van een designer brilmonturen.

Wij weten heel goed dat een gouden brilmontuur gezet met diamanten vaak wel overwogen en geen dagelijkse aankoop is. Wij fabriceren unieke brilmonturen geheel naar uw wens in eigen atelier. Daarom kan één van onze specialisten u helpen om de juiste vorm montuur te kiezen. Wij bieden u kueze uit platina of een kleur variatie goud naar uw wens in 14krt of 18krt.

U bent altijd welkom in onze showroom aan de Korte Poten 30 waar wij u zullen helpen met passie voor het vak om u juist te informeren.

Onafhankelijke en betrouwbare organisaties zorgen dat juweliers srikt de regels volgen. Zoals die zijn opgesteld door de International Diamond Council. Een certificaat wordt uitgeschreven door een diamantair. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief