Cachetringen

We laten je de laatste trends in herenringen zien, vervaardigd in het atelier van Juweelco met veel speciale materialen. Platina, alle kleuren goud in 14 karaat of 18 karaat in combinatie met titanium of een edelsteen naar keuze. Wij inspireren u graag om de juiste keuze te maken, wij kunnen produceren volgens uw specificaties.

Cachetringen gecreëerd met een eigen stijl in platina of een kleur 14krt of 18krt goud die u mooi vindt en gezet met diamanten in combinatie met onyx, jade, jaspis, lapis lazuli, maansteen of malachiet. Een cachetring is tijdloos, vandaar dat ze met succes deel uitmaakt van dagelijks gedragen sieraden van veel mannen. In onze juwelierszaak kunnen wij met veel deskundigheid u geheel naar wens informeren. Juweelco is gesitueerd in het centrum van Den Haag.

Vele organisaties zijn actief met het controleren van juweliers dat zij aan de hoge kwaliteitseisen voldoen. Een diamant certificaat geeft weer wat de precieze kwaliteit en eigenschappen van de diamant zijn. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief