Dasschuiven

Een dasschuif is een fantastische aanwinst voor uw outfit. Glossy, mat geel, rood en wit goud met briljante diamanten. Een persoonlijk ornament in dezelfde stijl als uw manchetknopen en ring.

Een dasschuif of dasspeld met mooie detaillering wordt vervaardigd in een kleur 14krt of 18 krt goud naar uw wens met uw voorkeur edelstenen. Wij bieden u een ruime collectie in robijn, saffier, smaragd, amethist, tourmalijn, opaal, tanzaniet, alexandriet en nog veel meer.

U bent altijd welkom in onze juwelierszaak waar met liefde voor het vak u goed geïnformeerd wordt.

Internationale eisen en federaties zien toe op de naleving van strenge normen en controleren frequent juweliers. Een certificaat geeft weer wat de precieze kwaliteit en eigenschappen van de diamant zijn. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief