Diversen

Het atelier van Juweelco produceert een breed scala aan verschillende sieraden, knopsieraden, gespen, sigarenknippers, sigarettenkoffers, horlogebanden, pillendoosjes, miniaturen, sculpturen, behuizingen voor mobiele telefoons en nog veel meer.

Met creatieve ontwerpen, vooruitstrevende technieken, moderne machines en ambachtelijke afwerking worden deze producten vervaardigd in eigen atelier in platina of alle kleuren 14krt en 18krt goud. Ook heeft u keuze uit andere edelstenen, waaronder opaal, robijn, agaat. Los van de grote hoeveelheid aan producten waar u uit kunt kiezen, hebben we een zorgvuldig opgebouwde colectie per product en dat maakt het veel makkelijker voor u om te kiezen.

We bespreken graag met u de mogelijkheden in onze winkel.

 

Het certificaat beschrijft nauwkeurig alle karakteristieken die de waarden van de diamanten bepalen. Deze internationale strenge normen worden ook wel de 4 c's genoemd. Een certificaat staat voor vertrouwen. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief