Edelsteen ringen

We willen graag onze geweldige, maar fijne verzameling diamanten sierringen tonen. Deze ringen zijn verkrijgbaar in talloze variaties van geel, roze of wit goud, maar ook meer goud, glad of zeer geprepareerd gesmeed in 14krt of 18 krt, gezet met alle diamanten sneden of gekleurde edelstenen. Deze fantasie ringen met mysterieuze accenten, lijndesign, minimalistisch design zijn puur, verleidelijk, verfrissend, innovatief maar altijd betaalbare luxe.

Bezoek ons juweliers bedrijf in het centrum van Den Haag om de mogelijkheden te bespreken van een heren edelstenen ring. Wij vervaardigen heren ringen in eigen atelier in alle kleuren 14krt of 18krt goud of platina die wij kunnen zetten met edelstenen die u persoonlijk uitzoekt. Juweelco heeft een grote collectie losse edelstenen, waaronder serpentijn, smaragd, rhodoniet, brazillianiet, aventurijn, chrysoliet en nog meer. U bent altijd welkom om langs te komen in onze juwelierszaak waar u goed geïnformeerd wordt.

Vele federaties zien toe op de naleving van strenge eisen die internationaal zijn opgelegd om de verkoop in diamanten sieraden t reguleren en waarborgen in het belang van de klant. Een certificaat wordt uitgeschreven door een diamantair. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief