Fantasie ringen

Sinds het begin heeft Juweelco altijd het hoogste niveau van sieraden geproduceerd, alle facetten van het vakmanschap die wij kunnen bieden. Juweelco is altijd al een specialist geweest in zelf ontworpen sieraden gezet met diamanten en edelstenen.

Of u kiest voor een ingetogen fantasiering of een extravagante creatie, u bent bij Juweelco aan het goede adres. Deze fantasie ringen zijn uitgevoerd met veel vakmanschap in platina of wit, geel, rosé, bi-color, tri-color 14krt of 18krt goud. Ook kunt u kiezen uit edelstenen, waaronder chrosoberyl, fulgeriet, indigoriet, rookkwarts en nog veel meer. 

U bent altijd welkom bij Juweelco waar wij met passie voor het vak u kunnen informeren.

Er zijn internationale normen en organisaties die ziet toe op naleving van strengere normen en controleren vaak juweliers. Uw diamant certificaat is uw garantie van echtheid. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief