Geelgoud armbanden

Juweelco heeft een lange traditie in het ontwerpen en fabriceren van hoge kwaliteit sieraden, waar de originaliteit van het design het hoofdprincipe is. Deze sieraden zijn allemaal gefocust op schoonheid, design en gebruik van edelstenen. 

Ons team van medewerkers zullen er alles aan doen om u van dienst te zijn met advies, zodat u de juiste armband keus kunt maken om uzelf te verwennen of een ander aangenaam te verrassen met een persoonlijk geschenk. De vele mogelijkheden in schakels en diktes zijn verkrijgbaar in platina en 14krt of 18krt goud. Het is zeker de moeite waard om langs te komen op de Korte Poten 30 voor een goede indruk van schitterende diamanten heren armbanden.

Het is niet alleen leuk om de achtergrond informatie van een diamant te weten, daarnaast is het ook belangrijk om de kenmerken en kwaliteit van de diamant te weten. Een certificaat wordt opgesteld door een diamantair. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief