Graveer ringen

Met voor de hand liggend plezier zouden we de modellen graag laten zien en ons uw graveeropties vertellen. Stijl herkent vaak de persoonlijkheid. Precies handgemaakte sieraden met accenten die uw persoonlijkheid onderstrepen. Het assortiment omvat producten vervaardigd op het hoogste niveau van vakmanschap.

Bij Juweelco is een team van ambachtslieden werkzaam met ieder zijn specialisatie die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. De vele modellen graveer ringen in platina of wit, geel, rosé, bi-color, tri-color 14krt of 18krt goud zullen u zeker aanspreken. Het is ook fijn dat u bij ons veel keus heeft uit edelstenen, waaronder unakiet, saffier, eudialiet, galaniet, diopsiet of één van de vele andere.

Heeft u vragen over graveer ringen kunt u altijd even langs komen in onze winkel waar u de graveer ringen kunt bekijken en passen. 

Er zijn organisaties die veel kennis bezitten om juweliers te controleren op kwaliteit. Een diamant certificaat is een document dat officieel de belangrijkste kenmerken van de diamant weergeeft. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief