Hangers

Klassieke look met een chique, uitbundigheid en een opvallend ontwerp. Een weerspiegeling van vakmanschap en een passie voor schoonheid met een hoge mate van verfijning en afwerking. Deze afwerkingen zijn Juweelco's nationale lof voor zijn baanbrekende ontwerp.

U heeft keus uit een ruim keus hangers in een grote verscheidenheid aan stijlen in geel, wit, rosé, bi-color, tri-color, 14krt of 18krt goud gezet met diamant. In combinatie met een robijn, amber, aquamarijn, kattenoog, rozenquartz of een andere prachtige edelsteen. U bent hierbij van harte uitgenodigd om de vele mogelijkheden te bespreken.

Onafhankelijke en betrouwbare organisaties zorgen dat juweliers strikt de regels volgen zoals die zijn opgesteld door de International Diamond Council. Een diamant certificaat wordt uitgeschreven door een diamantair. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief