Kruizen

Slank ontwerp, ingetogen of zeer uitbundig, verfijnde combinaties van stijlen of subtiele nuances. Met liefde gedragen en nagelaten aan toekomstige generaties. Juwelen met een eigen identiteit en de beste kwaliteit.

De vele mogelijkheden van kruizen kenmerkt zich door een tijloze uitstraling en wordt u aangeboden in alle kleuren 14krt en 18krt gezet met edelstenen naar uw wens zoals smaragd, tourmalijn, garnaat, alexandriet, tanzaniet of een andere schitterende edelsteen. Breng een bezoek aan onze juweliers winkel waar wij u goed kunnen informeren over edelstenen voor uw kruis.

Er zijn organisaties die veel kennis bezitten om juweliers te controleren op kwaliteit. Alle juweelco diamanten sieraden komen met een certificaat dat is erkend en hoog gewaardeerd. De waarde van diamant is gerelateerd aan strenge international kwaliteitsnormen, ook wel de vier C’s genoemd: kleur (color), vorm (cut), helderheid (clarity) en gewicht (carat). De kwaliteitsgegevens van toegepaste diamanten in uw sieraad treft u aan op het certificaat. De diamanten welke in onze sieraden gezet zijn komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en zijn derhalve conform de resoluties van de Verenigde Naties.

Op de hoogte blijven?

Voor informatie, de laatste trends, tips, nieuwe collectie, leuke acties en super aanbiedingen vul je je e-mail adres in en schrijf je je in. Een paar keer per jaar ontvang je dan een nieuwsbrief.

Nieuwsbrief